9.9.08

Dekna dah kawen. Finally....

Ada rakan mekap artist pernah citer kat aku pengalaman mekap DEKNA, kulit
beliau sangat la cantik!!


1) Masa audition AF5 di Alor Setar two years ago, DEKNA adalah peserta sebelum aku. HUHUHU. We were in the same bilik audition satu. Sampai la stage ke 3.


2) Dia ni memang kecoh sikit. Friendly. Masa audition dia datang dengan BF dia.
Di interview selepas majlis pernikahan.


3) Pastu bila masuk AF Final, baru aku tau itu ialah tunang dia.


4) Semalam dapat email DEKNA finally dah nikah dengan tunang dia ni.


5) Aku doa jodoh mereka kekal hingga ke akhir hayat. Tahniah kepada DEKNA kerana telah menunaikan janji yang termetrai dengan ikatan pertunangan walaupun telah bergelar artist. DEKNA dah menutup luka lama kisah pelajar AF yang melukakan hati-hati insan yang tidak berdosa walaupun setelah meraih impian sinar dunia seni. Ooopsss....


Dafi ni nyibuk jer!!

ps/ Tuhan lani bayar cash bang. Tak tunggu akhirat...kat WORLD dia dah tunjuk!!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...