24.9.08

Rusdi Redza - Bukan Kerna Nama

Hari ini aku nak kenalkan dengan seorang yang sangat berbakat. Nama beliau ialah RUSDI REDZA. Beliau adalah adik lelaki sepusat sepusing aku. Mak lain-lain, bapak asing-asing.

Bukan nak puji adik sendiri. Tapi aku telah lama mengkagumi bakat beliau dalam bidang seni suara. Kami bersama-sama selalu berlepak di karaoke di Relau untuk melepaskan tension. Pernah menjadi mangsa buli J**p masa zaman kegemilangan J@22 dahulu. Tak berani nak tulis whole word. Nanti google alert buleh detect. HAHAHAHA.


Rusdi asalnya student kat PPSK ni jugak. Turn menjadi seorang kawan yang sangat mesra dengan aku dan beliau seringkali menjaga aku sebagai seorang kakak. Thank you RUSDI. Aku sayang hang sangat.


Anyway, ini klip video beliau ketika menyanyi di MALAM BINTANG 2006 kut. Ampa tolong la dengar baik-baik. Sangat BEST dan GEMPAK. Sungguh lari dari suara penyanyi melayu malaysia.


Penyanyi KEBANGAAN beliau ialah HAZAMI.





Best kan? Erm...nanti ada banyak video lain aku akan share dengan ampa semua. Rusdi boleh dihubungi di http://profiles.friendster.com/andredxa

Kalau korang lebih rajin, boleh search beliau di YOUTUBE search for RUSDY REDXA.

ps/ Aku menulis bukan kerna nama..............

1 comment:

  1. hoihh...pusat karaoke relau tu da dekat sgt ngan umah aku tawww~~~

    suara membe ang mengingatkan aku pade lagu raye...ku pohon restu ayah bonda nyanyian mamat...huuu~~~

    aku nak baleekkk raya~~tak sabaqqq!!!

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...