28.10.08

Gambar mengandung Nora Danish




Aku baru dapat email forwarded dari seorang kenalan dari KL. Gambar-gambar ini menunjukkan Nora Danish yang terbaru di mana perut beliau yang sedang mengandung telah menunjukkan hasil yang menarik.

Macam sweet kan, dia ni walaupun dah mengandung. Tapi still stylo. Beliau kelihatan sedikit chubby tapi masih a

Aku harap dia tabah menghadapi segala dugaan hidup sebagai single mother nanti. Dengan doa rezeki beliau melimpah ruah selepas kelahiran itu nanti. Siapa cakap kalau dah beranak tak buleh jadi model!!

and to cik Sundalina tu, hope dia seronok juga dengan kehidupan beliau sekarang. Merosakkan rumah tangga orang adalah perkara yang tidak sihat.

ps/ bestnya kalau mengandung dan still gojes!!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...