29.10.08

Shopping di Rantau Panjang, Kelantan

Pada hujung minggu yang lepas, ditengah-tengah kepesatan schedule ku yang sungguh maju membangun, aku telah ditugaskan dan diarahkan oleh ofis aku untuk hadir ke sebuah kursus di Hospital Universiti Sains Malaysia, Kelantan.

Inilah kali pertama aku menjejakkan kaki di sana.

Tetapi highlight bagi aktiviti ini bukannya berkursus tetapi bershopping.

Berikut adalah beberapa barangan yang telah aku beli semasa di sana.
HANDBAG CLUTCH
WARNA PUTIH
HARGA : RM 22 sahaja





BEG LUGGAGE CORAK MACAM LV TIPU
AKU AMIK SEBAB DIA WARNA COKELAT
KENA DENGAN AKU PUNYA HANDBAG DAN BEG MAKE UP
HARGA : RM 28




TUDUNG BAWAL I

KRISTAL KECIL
WARNA PUTIH
RM 20



KAIN SAMPIN
TENUNAN SONGKET BUATAN ASLI
WARNA CREAM DISALUT BENANG EMAS
(ini hadiah Shikin Marzuki dan Ijat Cute bersempena melantik Boifreng aku menjadi pengapit di raja)
RM120


DIAMOND BRACELET
RM20
(Kat Chameleon RM69.90)



BEG MENGELIP-GHELAP
ala Mariah Carey
Tujuan : BF aku carik tak hilang!!
RM45!!
(Kat Batu Feringghi takdak lagi macam ni!!)







Bershopping la dalam Malaysia. Marilah kita beramai-ramai membuat rombongan ke Rantau Panjang. RM300 buleh beli macam macam!!

5 comments:

  1. Bila pi sana? Shah pun ada kat sana dari 19-24 Oktober yang lepas...

    ReplyDelete
  2. Hala..kami semua duk kursus lagi...ampa semua dah berangkat balik....

    ReplyDelete
  3. meriah siot beg..mcm pesta beg...
    yang aku tak tahan tu bile tgk tagline kat beg merelip-relap tuh...haha...tak tahan aku baca...

    nanti suh la peniaga kat batu feringghi tu banyakkan lagi beg bling2 camtuh...hehe...

    ReplyDelete
  4. kelakar la hang ni...

    rupanya beg lip lap lip lap tu boleh elakkan dari hilang yer?? senang bf kamu tu...agak2 berkilat-kilat dari jauh... itu la kamu....

    ReplyDelete
  5. Wehs.....aku amat teruja memiliki beg ini. Boss aku pun dah tengok beg ini dalam blog aku. Dia tanya...tak terkeluak ka labuci ni??

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...