12.11.08

10 days to her big day!!

KAKAK IKAN DAN ADIK IKAN.

Pada 22 November ini, kawan baik baru saya...atau kawan baru baik saya....(MY NEW BEST FRIEND) akan melangsungkan majlis pernikahan dan perkahwinan dengan tunangan beliau iaitu En. Ijat Cute.

Arghs....lagi 10 hari!!

Cepat sungguh masa berlalu. Seingat aku. Masa aku baru kapel dengan Shahril. Depa pun duk fresh tunang lagi.

Aku tau. Ikin yang duk baca blog ni mesti duk tersenyum-senyum. Suker la tu.

Aku harap masa akan berlalu dengan pantas, kalau boleh cepat-cepat la semua ini selesai. On 29, kami akan ke Seremban pula untuk hadiri majlis persandingan kat Seremban. Woho..yes aku turun Seremban. Tapi tak tidor rumah mama mentua. Tidor rumah Akmal. Kawan baik aku masa kat Polisas dulu.

THE CRAZY COUPLE
Nanti aku akan buat post tribute tu IKIN and IJAT, sempena wedding mereka nanti!

Tunggu!!

4 comments:

  1. uihhh!!!
    22 november...
    sama tarikh ngan paper final aku yang tahap buleh bunuh diri...hahaha!!

    ReplyDelete
  2. Np ketara sgt npk perbezaan ketinggian mereka?
    ahah~

    ReplyDelete
  3. paras dan rupa tak perlu kita nilai cik chantek...yang penting buleh jaga hati dan perasaan. sayang kita sepenuh hati.

    Cik Ikin kita fizikal ja tak berapa tinggi, tapi class dan standard beliau...melampaui ketinggian tunang beliau.

    ReplyDelete
  4. soalan yg patut ditanya ialah
    : jumi and endi bila lagi?
    hahahahahaha

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...