28.11.08

Awatlah muka Ella macam ni?

Kalau tak Botox...tak tau la apa lagi?

Memang menjadi amalan dan kemestian bagi setiap artist tampil cun dan sentiasa malatop. BOTOX ni dah cliche la dalam rejimen penjagaan kulit mereka.

Seperti Khir Toyo dan juga Felix AF, Ella recent photo has shown that she's completely dah tak original dan tak berapa nak chantek sangat.

ELLA RECENT PHOTO - Takutla tengok muka dia lama-lama!!



ELLA TAHUN 1989 - Masa tu Cik Jumie Samsudin baru 4 tahun! Takutnya tengok kening Ella time ni. Ulat gonggok ke? Ulat sutera tu? Pakai baju nampak perut siot!!


8 comments:

  1. tulung tulung... help help.... jembalang tanah..... eh.. ella rupanya?? ke jojie?? eh yg mana satu ella? yg mana satu jojie?? eeeeeee... betulla jumie, takut tgk muka dia.. tp mcm senyum dlm acuan jer?? angle senyum sama jer... hahahahhahah.... terlampau nak bagi lawa, smpikan x lawa langsung dah....

    ReplyDelete
  2. tula pasai. terkejut gila dapat email this morningg!

    tulah..tak mau kawen kawen lagi...

    duk keribaih rambut jaaa

    ReplyDelete
  3. bell@nok: aq nak cr smp dpt baju mcm el pakai nieh...g kuliah k per..!

    ReplyDelete
  4. ughhh memang pelek bangat la dy nie pya muka...plan xcun dahh

    ReplyDelete
  5. redzuan love ella said:
    sape korg nk ckp mcamtu???.dosa menfitnah ape dy???allah benci org yg buat fitnah..haihh..korg maen tduh2 je ella buat botox dy pon tau dosa,nauzubillah,dy x buat pon n aku rase dy xkan buat..aku tau lah..sedih jugak dgar org yg suke burukkan org laen.agaknye korg jeles dy cantik n still bnyak peminatkan..bile aku jumpe dy pon akutau muke dy original.aku yg minat dy pon sedih,siap ade smekan dy dgan jembalang,pontianak bagai..apetu??.kita semua akan tua mcam mak ayah kita.xperlu nk takbur..kita bukan cantik sgt..korg sume pon muke melayu jekan.kita semua ade otak..korg pon bukannye x berpelajaran...xbaek dengki.hurm..klu korg xsuke jgan lah fitnah dy aku x suke.to uolz.alhamdulillah..may god bless u,n your family.

    ReplyDelete
  6. Meleepppsss....peminat Ella u ollls!

    Kelleesss kau Reduan. Memang terbaik.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...