12.11.08

Biarkan lah

Dalam bahasa Penang : Biak p la

Terkadang aku terlalu kalut memikirkan tentang salah dan silap orang. Pada hal aku pun bukan baik sangat dan bukannya betul sangat pun.

Terkadang bila aku cuba berbuat baik, ada sahaja syaitan yang direjam cuba memutar belitkan niat dan cara aku membuatkan semua yang aku buat ini sia-sia berlaka!! sedihh sedihh

Terkadang aku teruja mengambil tahu hal orang, sampai aku lupa, orang pun suka mengambil tahu hal aku!! hahahaha

Semoga hari-hari yang mendatang, aku lebih happy dan free.

Ada satu daripada Destiny's Child yang sangat aku sukakan!! -

Woke up and realized this world's not so bad after all
Looked at it through a child's eyes,
and I saw these beautiful
Things that you never think about
Like the ocean, moonlight, stars and clouds
It's amazing how we don't appreciate our blessings
There's plenty of people who don't like me
But theres 10 times more who love me and I love myself

Sometimes, it gets tough, it gets tough
But I can't give up, can't give up
Just take a deep breath, close my eyes
Feel the love and give a smile



ps/ Terasa nak p Port Dickson hujung bulan ini! Boss...tolong lah luluskan cuti saya!

3 comments:

  1. Yes, we love u 100 times Jumie, anyway....hopefully org tu tak baca, dia dah kena badi tadi.....he, he, he!

    ReplyDelete
  2. hopefully org tu baca la... bertambah2 badi naga boyan tuh... hehehhehehehehhehehehehheh..... 'dia kata dia terra.. pirraaahhhh'....

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...