26.11.08

Bomoh Cakera Alam Penipu

Pagi ini aku dapat email daripada sebuah laman gossip yang sangat sempoi kat Malaysia ini. Iaitu SyokKahwin.com.

So one of the revelaing story was about satu bomoh yang buleh kata sangat popular lah kat Malaysia ni. Dia ni pengamalkan ilmu bomoh-bomohan menggunakan kuasa elektrik. Aku pernah tengok dia dulu dalam HEBAT ASIA dalam TV3 masa aku sekolah rendah dulu.

Pakcik bomoh memang gila laa...tipu macam macam. Aku dulu tak tau la dia tipu. Tapi bila dah tengok video ni dalam YouTube..kih kih kih...Ya Rabbi ...mamat ni tipu sebenarnya.

Dulu dalam rancangan tu dia kata, dia la orang Melayu pertama yang diterima masuk belajar dalam shaolin temple. Dia belajar macam-macam ilmu.

Kalau anda semua rajin dan internet kat office tak kena blog. Please log on to YOUTUBE.COM and carik pasai MALAYSIAN HEALER EXPOSED!! - USTAZ ARIF CAKERA ALAM PENIPU!

Wakakakaka......

Jangan la menipu dengan memakai kopiah. Tak elok sangat la....

ps/ Sampai bila hang nak menipu. Tuhan sat ja akan tunjuk!

3 comments:

  1. huhu...bagus la jurukamera jepun tuh...bukan rakam fokus kat orang tu saja...abeh suma dier fokus...

    nyesal plak aku rasa kagum ngan dia mase aku skolah rendah dulu...memang sume tu basic fizik je kan?

    ReplyDelete
  2. tengok 360 smalam? dier cakap...dia cakap org korea tu tak puas hati sebab takleh wat duit banyak cam dia...uhuhu...tapi jurukamera 360 nak rakam plak dier kata power tu datang skali-sekala secara spontan jek...abeh tu...pesakit dier bukan ke hari2 datang? sekali sekala ape camtu...adeihhh...

    pasal scanner tu pun dier mati2 cakap selipar mana yg dorang scan tuh...adeihh...nampak la banyak selipar dier ader n salah satunye ader simple circuit berkait ngan lampu tuh...huhu...statement makan diri...

    ReplyDelete
  3. tula pasai. aku tak tengok pula. tapi, abang ipar akupun citer.

    aku rasa biar jer la...kita selaku manusia yang ada akal. Buleh nilai mana baik mana buruk. Pilihan di tangan kita sendiri.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...