5.11.08

Mangsa TAG - kena lagi!!

Tiba tiba, dapat mesej ni kat CBOX dalam page aku.

ANDA BERTUAH!!! ANDA TELAH DI TAG OLEH SY... SILA KE BLOG SY UTK MENGAMBILNYER... HUHUHUHU MMUUAAXXXX....

So, bila bukak blog kak Zura. Inilah cabarannya.

http://ju-dzahir.blogspot.com/2008/11/tag-lagi.html

1) take a picture of yourself right now...

2) Don't change your clothes, don't fix your hair.... just take a picture..
3) Post that picture with NO editing..
4) Post these instructions with your picture..
5) Tag 10 people to do this..



Tadaaaaa..... ni lah hasilnya.... di dlm kesibukkan, kene pulak hari yg x de mood nak melaram.. even bedak pun aku x tepek ke muka.. no lipstick, no blusher.. pendek kata, natural beauty gitu..... dan yg penting, NO EDITING..... hehehhehehe.... n now, aku nak tag sape plak ekkk????

1) Cik Jumie (AWAT NAMA AKU KENA NO SATU!!!)

2) Ina Peace

3) Pn. Ziela

4) Mama Chupan

5) Ibu Daniel

6) Dr Sal (aka My Boss) hehhehehhe

7) Fazzliess

8) Aireen



hmmmmm.... yg tu je kot..... silalah menjawab TAG ini..... enjoy.....



Apa Kata Hati?~ hmmm..... sambung balik wat keje........

Berikut adalah cabaran yang disahut!!



No mekap. Di rumah. Adugh...susah ooo nak tengok gambar aku tak mekap. hehehehe...

Sekian, terima kasih.!!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...