10.12.08

Respek Nabila Amy Search


Dahulu gadis muda ini pernah menggemparkan Malaysia apabila tampil buat kali pertama bersama Amy Search dalam satu majlis dengan memakai sebuah dress itam yang amat menggiurkan kerana jarang sehingga menampakkan line seluar dalam beliau.

Kemudian, suasana menjadi lebih hangat apabila orang membuat fitnah-fitnah mengatakan beliau ada video bogel dan gambar bogel. Tapi aku tengok bukan dia pun! Macam perempuan siam ja...mata jer nak sama.

Then, satu demi satu kontroversi, keluar pulak cerita dia kena tangkap khalwat kat Hotel Good Hope Inn di Gurney Penang.

Tapi, aku respek perempuan ni. Sebab masa beliau bernikah, dia telah membuat majlis khatam Quran!

Siries...aku respek beliau.....


ps/ Jangan lepas dah nikah ni ....perangai macam orang tak nikah lagi....jangan duk lompat lompat sangat!

3 comments:

  1. takut nabila ni tak abih puas muda je ni... gila-2 dia pun dh naik pelamin.. aku tak kawin2 lagi..

    ReplyDelete
  2. Tula pasai....takpa...kita doa yang terbaik untuk dia.

    Well..lani Amy Search pun dah banyak berubah pas balik haji...

    Dia puliah tinga nabila kau kau punya la....

    ReplyDelete
  3. takpela
    dah nama pun jodo..
    yang penting..
    die nikah sama
    masjid ngan aku n dato ct
    hahha..
    cantek jumie masjid tu!!
    ;.myct

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...