26.2.09

Mana perginya pembangkang konsert Rihanna?

Di ketika ini, for sure ramai yang dah tengok gambar-gambar ni kat dalam mailbox kalian semua. tapi bagi aku takder la terkezut sangat, cuma rasa tercabarla sebab mereka berdua lebih ligat berposing mengalahkan aku dan Zaza.


jom main teka2! apa yg dipegang oleh lelaki itu pd k.jah??



Astaga....

But anyway, i agree with editor from Syokkahwin.com yang quote perkara ini "Quick to respond, Azizah Mahzan had this to say ” Takpelah yang penting saya bukannya telanjang. Zaefrul dah macam adik beradik!”.

Well, you betcha.. adik beradik or not..Mana pulak ahli PAS yang bersungguh-sungguh suruh haramkan Konsert Rihanna hari tu….ke manakah kamu?? Tak muncul pulak kali nie..fikir fikirlah.." - http://syokkahwin.com/blog/

1 comment:

  1. jumie.. depa pasangan sejoli.. nampak kena la kot..

    rihanna?? pas nak bagi dia berehat dulu sblm mbangkang macam kes konsert inul tu kot?

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...