27.3.09

SORRY YOU ALLS

Assalamualaikum untuk semua,

Sorryla lama tak update. Mak ayam sangatlah busy sehingga menjadi seorang yang panas baran. PERLU? Sorry la kalau mak ayam tak jawab phone dan sms para wartawan dan semua yang terlibat, pihak media cetak dan media elektronik. I sibuk sangat nok.

Sebab tak cukup rest dan ada orang kata "JUMIE NI TERLALU SUKA SANGAT AMIK KOMITMEN SAMPAI TAK TERDAYA NAK BUAT SEMUA". Perlu ke statement macam tu? Macam berbaur sesuatu jer yang sangat beautiful culture.

Please give me sometime, INSYA ALLAH by April I WILL BE BACK with citer citer terpanas dan mengghairahkan untuk digelakkan bersama.

SEKIAN,

I MISS U OLLS

1 comment:

  1. assalamualaikum..
    saya fuad dari ilp prai.. baru jer pindah ke penang.. nak join ler geng2 fotografi kat penang nie.. saya budak baru belajar.. terima kasih.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...