30.3.09

Vote for Moch - http://www.karangkraf.com/plm0809/

Pencarian Maskulin 2008/2009 - My Vote goes for MOCH!!



Well my Zaza is big fan of Maskulin Mag. Dia tak pernah terlepas beli majalah ni every issue. Aku selalu ejek beliau sebab baca magazine metroseksual tu. Tapi cool jugak, sebagai natijahnya dia lebih cool dan arif dalam pilihan fashion terkini.

Enough about that. Recently, aku telah berkesempatan berkenalan dengan salah seorang Finalist Lelaki Maskulin 2008/2009!! WUhhu...aku lebih malatop dari BF aku.


Moch atau nama sebenar Tuan Mochtar Malek Al-Idrus mempunyai ketinggian yang sangat tinggi. He's my age, 18. Very humble and sweet person. Did i tell you that he is a writer who has written a series of book about THE TEENSVESTIGATORS and owned a publishing house of his own. MALATOP. You guys can check out his website at http://www.twoonebooks.com/.

Beramah mesra dengan his fans masa launching of his books. Ampa boleh add dia kat Facebook. His email is 21mochtar@gmail.com

Anyway, even dapat kenal beliau satu hari. Tapi kami dengan cepatnya menjadi sangat close dan mesreeeee...suka sangat. kalau ampa nak tau, dia antara sahabat yang sudi menanti aku seharian di Sri Pentas ketika audition Mentor!!

So, aku need support from all. Please vote for my friend - Moch.

To vote please log on to : http://www.karangkraf.com/plm0809/ Please vote for contestant no 4. Jangan nanti ampa tengok semua hemsem-hemsem ampa terus menjadi seorang yang berputih mata. OK. Yang mana single seperti Noraslinawati, please calm down before bukak this page ok.

A vote for Moch is a vote for me!!

Aku ucapkan CAYALAH to all yang sudi vote for my friend!!

3 comments:

  1. juz curious mcm mana u boleh kenal mochtar? bcoz he's cute..

    ReplyDelete
  2. yeah he's so kind...
    i remember the very first time i know him, he's supporting me in global video streaming service..
    ..unfortunately, i never have a chance to c him in person..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...