16.3.09

WHERE DREAMS BEGIN - SK NITE 2009!!

Salam to all,

Di kesempatan ini, aku nak tolong promo this project from Sekretariat Pembangunan Pelajar PPSK yang akan menjayakan annual dinner bagi school kita pada details seperti berikut :

Tarikh : 28 th March 2009
Time : 8.00 malam
Tempat : Traders Hotel, Penang
Harga tiket : RM65 sahaja
Tema : Masquerade Magic


10 sebab why you olls kena join this party!!

  1. RM65 sahaja tapi buat kat hotel 5 bintang! Traders hotel ok? Dulu nama hotel ni Shang Ri La. Memang meletops sangat!

  2. Sebab masa ni la nak bergaya sakan dengan kawan-kawan semua sama ada student senior atau junior, lecturer atau admin staff....pastu ambil gambar kenangan!!

  3. Ada hadiah untuk mereka OUTS STANDING pada malam tu! Lucky draw pun ada jugak!

  4. Dance performance yang dikoreografikan oleh penari profesional dari Green Apple Ballet Academy Profesional Dancer!!

  5. Boleh tengok DEKAN buat show!! Memang meletops.

  6. Majlis ini merupakan graduation dinner untuk final year students! kalau tak datang memang rugi sangat!

  7. Ayat baik yang wajib - Merapatkan silaturrahim antara student dan staff. PERLU!!

  8. Sebab tahun lepas memang best gila dengan tema ORANGE NITE....tahun ni of course la lagi best!

  9. Inilah masanya kita semua nak pakai topeng dengan sebab yang munasabah di hadapan rakan-rakan! hihihih

  10. Sebab semua orang pun datang the party ini so sebab tu la korang pun kena datang jugak.
Ok! For more information please SMS to Jesslyn 0125166117!!

See you there!!

1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...