3.4.09

Jumie's Facial Transformation

Kalau ampa diberikan peluang untuk buat facial transformation, ampa sanggup tak? Nose job? Operate bagi mata jadi besak!! Bagi hilang rinkles. Bagi dagu terbelah. Buat muka jadi macam orang lain pun boleh. Dan macam macam lagi.

HAHAHA...aku tak tau la. Kalau dah obses dengan kecantikan ni. Macam-macam boleh buat. Sampai sanggup gataikan nyawa untuk jadi lebih cantik kononnya.

Tak mau kupas isu ini dengan lebih banyak lagi. Aku diperkenalkan dengan sebuah website yang sungguh fun! http://www.morphthing.com/

So here are some of my picture yang dah digabungkan dengan artist-artist Hollywood untuk digelak bersama.

Jumie + Angelina Jolie



Jumie + Ayumi Hamasaki

Jumie + Paris Hilton
Jumie + Tyra Banks

PALING TAK TAHAN SEKALI



Jumie + Beyonce

3 comments:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...