[The House of Red Gincu] May 2009 Collection

Hai u olls,

Atas permintaan semua, kami kini tampil dengan koleksi pakaian khas untuk wanita yang paling styllo and vouge gilerrsss!! Our collections are rare and unique because sesuai untuk yang slim dan juga yang voluptous macam kami dua beradik!! So no matter what your sizes are...u have no excuse to look FABOLOUS!!

So, these are our inaugural collection for May 2009!

Selamat menjamu mata!!

Gadis Bunga

-the models-



The colours for Gadis Bunga



Details
Sizes available : XL, L
Materials : Stretchable cotton
Price : RM32 only




Renbo-Renbo

-the models-

The colours for Renbo-Renbo


Details
Sizes available : Free size
Materials : Stretchable
Price : RM35 only





Blu Cantrells Dress
- the models-







The colours for Blu Cantrells Dress



Details
Sizes available : Free size
Materials : Stretchable
Price : RM40 only





Forest Queen
-the models-



The colours for Forest Queen


Details
Sizes available : Free size
Materials : Stretchable
Price : RM38 only






Armani Printy Dress

-the model-

The colours for Armani Printy Dress




Details
Sizes available : Free size
Materials : Stretchable
Price : RM40 only




LL Long T Shirt
-the model-


The colours for LL Long T Shirt





Details
Sizes available : Free size
Materials : t shirt [NOT STRETCHABLE]
Price : RM15 only

Please contact us to place your order.
Jumie Samsudin #012.413.0060
Surianie Samsudin #019.543.4377

[JOM GUMUK BERSAMA JUMIE SAMSUDIN] Warung Sizling Wok @ RnR Tapah arah Utara

Kalau anda semua dalam perjalanan dari Selatan ke Utara, jangan lupa singgah kat warung Chinese Food bernama Sizling Wok kat RnR Tapah arah Utara.

Memang marveles dan tersedap la. Biasa kita tau, makanan kat warung RnR ni selalunya hampeh dan tak sedap langsung. Tapi inilah kali pertama aku puji warung RnR sedap.

Warung ini menyediakan masakan panas Chinese Food yang halal. Tukang masak pun actually, orang Melayu. Warung ini ada pengiktirafan JAKIM dan disahkan halal. Dia lekat the actual sijil tau. Bukan fotostet ok!!

Antara makanan yang aku cuba ialah Char Hor Fun, Char Mee and nasik ayam cili kering.


Dia masak satu-satu ok. Bukan banyak-banyak. Ini adalah penting untuk mengawal kualiti sesuatu masakan itu. Dengan teknik masakan stir fry yang sangat bagus, memang sedap la! Memang betui betui chinese food style!! Layan babe.

Komen Abang Manap, my father "Isi saja-saja," maksudnya Char Hor Fun yang dia makan tu sungguh penuh dengan fish cakes and fish balls.

Harga pun sungguh bagus. RM3.00 hingga RM4.00 sahaja. So mampu dibeli oleh semua orang.


Orang tengah beratur panjang nak beli makanan kat Sizzling Wok.

Sekian, bertemu lagi dalam rancangan "JOM GUMUK BERSAMA JUMIE SAMSUDIN" dengan tempat-tempat makan yang lebih best!!

Hari Mak dan Bapak?

Aku tau ada selamat hari ibu. 10 Mei setiap tahun.

Aku tau ada hari bapa. 10 Jun setiap tahun.

Tapi aku tak pernah tengok atau tau ada hari mak dan bapak.


Mungkin ini idea baru yang dibuat khas oleh anak menakan aku bernama Shazana the Cute GERL!!

Bagus jugak idea ni!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...