25.5.09

BABY FUIYOO

Tahun ni dapat ramai anak menakan dan anak buah. Makin bertambah lah jumlah duit raya yang perlu disediakan.

Ini adalah baby paling besar dan paling cute yang dalam semua baby baby yang aku mendapatkan...

Tahniah untuk ana punya biras, Fauziah Farouk yang merupakan adik ipar kepada abang kandung ku.

Baby ini dilahirkan pada 15 May 2009 yang lalu. Beratnya 4.9kg!! Besar kan? Sebab tu dipanggil BABY FUIYO!!


Nama dia tak tau lagi nama apa.

ps/ Dulu mak aku kata, aku pun antara baby paling besar 8pound and baby paling banyak rambut kat Hospital Alor Star, kedah.

2 comments:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...