22.5.09

Im going to Shah Alam tonite

Yes, Jumie's going to Shah Alam tonite. At 8.00 pm im leaving Penang with my Dorrie. Bertemankan mak, bapak and Cakcing aku akan ke Shah Alam.

PENGUMUMAN BESAR

Zulia and Ejan.

Dengan rasminya, sebagai pemegang mohor Gang Tangga Gemas Road diumumkan bahawa sahabat baik saya dunia akhirat iaitu Zulia binti Yusak akan bernikah pada 28 November 2009 di kampung kami yang tercinta iaitu Kampung Kebun Lama Penang. Kad jemputan akan menyusul kemudian untuk mereka yang berkenaan.

MISI BESAR
Oleh itu, pemergian saya ke Shah Alam ini adalah untuk menolong beliau mengsurvey baju dan kain untuk para-para pengapit yang terdiri dari Jumie, Surianie, Haleesa, Dinie, Aziah and Zafirah. Pastu juga akan pergi menengok bekas-bekas bunga telur/souvenir yang cuns untuk dibeli. Selain itu, aku jugak ingin pergi mencari kain baju raya yang berkaitan.

HAJAT BESAR
Selain itu juga, pemergian aku ini akan mempertemukan parents aku dan parents Zaza. FULLSTOP. Doa semua perjalanan selamat dan kami dapat singgah ke Seremban untuk bertemu keluarga Zaza. Anggaplah pertemuan ini sebagai majlis merisik Zazaku yang tercinta. HAHAHAH....aku kira dahsyat la. Aku yang merisik BF aku!

Sekian, doakan perjalanan aku selamat walafiat. Amin.

5 comments:

  1. gi elok2 wei..klu jtuh bgn sendiri..jgn teqeyak...hehe..

    ReplyDelete
  2. hahaahha..ko pi risik zaza weih?
    bagus2....
    jgn lupa update nanti...

    ReplyDelete
  3. darling... hope u sempat baca komen i b4 u berangkat ke Shah Alam???

    uuuuuu kenape kat Shah Alam??

    aku cadangkan ko g carik kat semua house dijalan TAR, kat maju juntion pun ada ada bukak wedding city.. wokeh... sure ko rambang mata tgk accessories kat semua house.. hehehe

    btw, ko sapan comei2 nak jumpa mak mertua ko wahahaha tapi ko da biasa jumpa depa kan.. heheihihikkkk

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...