29.6.09

Bangunan Kegemaran Jumie di Putrajaya

My recent visit to Putrajaya sebab nak antar Cakcing pi daftar diri di JPA aku sekali lagi dapat melawat pusat pentadbiran Malaysia yang sungguh cantik dan indah itu.

Ini merupakan my third visit ke Putrajaya.

Yang pertama masa aku pi interview kat Putrajaya. Dah dapat. Tapi because dapat called from USM. Terus cancel JPA.

Then second visit aku pi dengan Cik Zila Sahak. Masa itu aku dan Liz menggedik amik gambar atas jambatan iklan tu.

And now, the third time : Aku sampai Putrajaya dengan Dorrie.

Memang masih cantik and lawa sangat Putrajaya ini.

Tapi ada dua benda yang menarik perhatian aku.

1. Bangunan yang paling aku suka.
[Yang kecik molek dalam pic ni ialah aku Jumie Samsudin]
Jumie : Wa...bangunan apa ni...cantiknya....

Zaza : Oh...ini tempat jual beg LV.

Jumie : *^^&$^*&%$@^&7%^$( dalam hati)

2. BUAT KERJA

Untuk semua kawan kawan aku yang bertugas di Putrajaya. Boleh tak tolong aku explain kenapa depan House of Justice depa tulis BUAT KERJA? Aku tak faham!!
Tolong comment sikit...

1 comment:

  1. itu motto mahkamah...memang semua surat2 dari diorg, kat header ada tulis motto tu... aku tau sbb aku keje pejabat guaman :P

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...