18.6.09

Jom Tengok Wayang Ramai Ramai!!

Hai semua!

Pernah tak tengok wayang bawah sinaran bulan tak bintang?



Tak Pernah??!!


Kalau macam tu, apa kata esok malam Sabtu, 20 Jun 2009 kita ke Giant Bayan Baru bersama keluarga, rakan-rakan, boifren dan girlfren, dan tunang dan suami, jiran tetangga, adik angkat dan sesiapa saja....untuk experience the romantic starlight cinema to watch “Buih-buih Cinta” starring Lisdawati, Fauzi, Vanidah and Rashidi dalam...


It’s FREE!!! No entrance fees, no lining up in buying tickets…just come and make yourself comfortable at the specially designated grass sitting area!!





Kat sini tak dak popcorn atau Coke !! Tapi kita semua tapau dari rumah...nasik ke..bihun goreng ke...keropok dan macam-macam lagi...sambil menikmati tayangan terbuka ini.


Susah sangat....Pelita Bayan Baru pun dekat...tapau je u olls...


Selain tengok wayang...ada macam-macam aktiviti yang ada. Seperti,hand spa, hand massage and henna (Henna by my Sister...http://surianiehennadesign.blogspot.com/) yang akan bermula dari 12pm.

Lisdawati experiencing the hand spa & massage in Giant Shah Alam

Not forgetting your kids, we also have games specially for them such as Roda Cinta, Memori Kasih & Cari Nota Cinta.


.
.
.
Opps...sebelum terlupa. Ini adalah trailer cerita Buih Buih Cinta....Okla...semuaa....Hope to see you all kat sana!!


video

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...