16.6.09

Make up artist favorite Jumie Samsudin!!

Kalau dulu orang tanya who is my favorite make up artist, aku tak dak jawapan yang certain. Aku akan list down all the name yang aku tiba-tiba muncul dalam kepala otak aku time tu. But now, after some time berkenalan dan menimba ilmu dalam bidang persolekan.

Aku telah jatuh cinta dan kagum dengan seorang make up artist tempatan dan aku dengan bulat suara akan meletakkan beliau sebagai make up artist yang paling aku kagumi dan idola aku.


Beliau ialah Ayangkamell Ibrahim. Dia dah almost 15 years berkecimpung dalam bidang ini. Hasil make up.......well..you guys tengok sendiri ok!!

Ini semua picture hasil kerja beliau yang saya cilok






Mulai hari ini, aku menyimpan impian besar, hari pernikahan aku nanti...nak Ayang yang make up kan!!

4 comments:

  1. weesss...dia nih yg masuk rancangan meoowwww tu kaaaannn...
    :D

    ReplyDelete
  2. setuju ngan jumie... aku pun mmg suke sentuhan ayang, kemas, bersih n berseri...

    ezzah : yup die masuk rancangan meowwww tue.. (keh keh keh tak tau tajok rancangan ape) dan diemmg banyak bela kucin.. semua comel2 belaka....

    jumie jgn marah k.. aku pun opses ngan die.. keh keh keh

    ReplyDelete
  3. tula 1st time tgk cam familiar.. betul la peserta meow belai simanja.. dia dpt saguhati..

    ReplyDelete
  4. jumie..klu dalam penang hang amek brapa makeup?

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...