15.6.09

Movie of The Month [Tayangan Terbuka Buih Buih Cinta]

Kalau bulan-bulan yang lalu saya telah anjurkan puan-puan untuk tengok moview-movie yang best setelah diriveiw oleh saya, tapi kali ini ada kelainan sedikit yang ingin saya kongsikan bersama kalian semua.

Outdoor Cinema - Tayangan Terbuka

Have you heard of outdoor cinema atau dalam bahasa Melayu tayangan terbuka? Ya...betul. Itulah yang saya nak cakapkan tadi.

Jadi di sini, saya nak promo satu program outdoor cinema yang sesuai untuk kita bawak anak-anak, kawan-kawan dan semua ahli keluarga beramai-ramai untuk menyaksikan tayangan terbuka filem terbaru yang dibintangi oleh juara SEHATI BERDANSA iaitu Vanida dan Shidee dan juga Nisdawati and Fauzi.



So, mai la beramai-ramai bawa tikar dan makanan. Keropok, air berkabonat, kacang dan juga biskut kering dan nikmati saat indah menonton wayang ini secara terbuka bersama keluarga. Pasti seronok!!

Butiran program ini adalah seperti berikut .

Tarikh : Sabtu, 20 Jun 2009
Masa : 8.00 pm / 9.30 pm
Tempat : Giant Bayan Baru, Pulau Pinang


Please click on the picture.

MASUK ADALAH PERCUMA!

ps/ Sayangnya Cik Jumie tak boleh nak join sebab pi make up kat Rompin Pahang.

1 comment:

  1. jumie dulu masa masih hingusan kat kampung aku selalu buat tanyangan terbuka mcm ni.. tapi ada satu malam depa boleh pasang 18sx.. siap ada adengan beromen lagik.. punyer la mangkok kan.. sudah esoknyer kampung aku di landa taufan... rumah aku sikit lagi nak roboh, ada yang tercabut atap, rumah kene himpap ngan pokok kelapa la.. mcm la..ni cite betul tak tipu... tak caya tanya la budak2 yang dok Felda Palong 4,5 dan 6 yang lahir tahun 85 ke bawah mesti imhat tragedi taufan melanda palong@poland(matla tetap nak letak nama glame))

    keh keh keh...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...