10.6.09

Rossa naked face

Aku dapat pic ni dari kawan aku yang mengkata ini adalah gambar artist Indon yang popular dengan lagu Pudar, Rossa.

Siries, dia kata dia tak pasan tu Rossa. Tapi dah lama-lama baru perasan. Sebab dia tak make up. Tapi siries, muka dia tak cantik la sangat sebenarnya kan.

This is Rossa lepas make up.


Dan ini pula pose CONFIDENT oleh Rossa yang belum make up!




Okayla...dia still nampak sangat sweet.

ps/ cantik di hati yang lebih penting

9 comments:

  1. masa make up lawa giler... credit kat org yg make up kan dia ler..

    ReplyDelete
  2. kekekekeke

    tak payah kan rossa, sape2 pun artis nampak lain sebab makeup.. ikutkan kalu muke tak bermakeup.. haram.. same je mcm kite2 yang bukan dari golongan artis ni..

    pernag tengok muke bunga lestari w/o makeup??

    lagi haram............

    ReplyDelete
  3. betol betol..cantik di hati patut diutamakan

    ReplyDelete
  4. betui kan...biarla hati cantik. muka tak cantik takpa....

    wehs...jepp...antar la gambar bunga tak mekap...

    ReplyDelete
  5. awat muka dia cam terbakar je?
    seram...cam keliwon...

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. kredit kat org yg mekap dan photoshopkan gambar dia. lighting lagi. serius la wei. mak aku terkejut. haha

    tp ada gk artis yg mmg cantik mekap dan tak mekap.

    shaznida aku jumpak dlm ktm stunning beb. moisturizer apa dia pakai agaknya. hmm

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...