9.7.09

[JEJAKA BULAN INI] Erman Kamal Mustapha Kamal

Bermula bulan ini, blog saya akan menampilkan feature terbaru dalam jumiejumie.blogspot.com selain dari siri Movie of the Month dan juga Cerita bersama Cik Jumie.

Feature terbaru ini adalah hasil idea kawan-kawan lelaki saya yang sungguh bujang dan ingin mencari teman untuk tambah kenalan. Kih kih kih. Yang lain-lain tu, sendiri atok la. Kalau boleh semua yang membaca blog saya ini, terima la secara positif. Tak kira, lelaki atau perempuan, gay atau straight boleh berkenalan dengan calon-calon JEJAKA BULAN INI. Untuk tambah kenalan, berkongsi hobi dan macam-macam lagi.

Jadi, tanpa melengahkan masa saya ingi n perkenalkan, JEJAKA BULAN INI iaitu

Mr. Erman Kamal Mustapha Kamal.


Nama penuh : Erman Kamal bin Mustapha Kamal

Panggilan manja : Man atau Boy

Kerjaya : USM

Hobi : Sukan bermotor

Idola : Khairi Jamaluddin

Prinsip hidup : Hidup dihadapan, pandang kehadapan..dibelakang jadikan sejarah..

Ym email :dragon_melaya@yahoo.com


Jumie's note :
Aku kenali Erman sejak kerja di USM. Orangnya sangat matang dan cool. Tetapi amat sensitif dan suka amat mengambil berat tentang kebajikan kawan-kawannya. Aku respek Erman macam bro aku sendiri!! Chaiyok chaiyok Erman!


Ucapan Erman untuk pembaca Jumiejumie.blogspot.com :
"Buat semua pembaca blog my sis (Jumie) keep on support Jumie blog 'Kekadang hidup ni memerlukan keajaiban'. Take care..wsalam. Yang ikhlas...kekanda Erman..mmuah love u all"

Sekian, selamat berkenalan dengan beliau.

5 comments:

  1. kenal benar ngan budak ini.. sangat baik org nyer.. ati lembut skit, so kena pandai jaga ati dia.. jumie,jumie macam2 idea hang.. apa2 ajer!!

    ReplyDelete
  2. wahhh main lelong lelong orang pulak.... keh keh keh

    ReplyDelete
  3. taruk umur skali la jumie weih...
    ahahahahha

    ReplyDelete
  4. Mana no.tel? kalau nak berkenalan dengan saya pown boleh, Ambikk no.tel saya atau lawatilah www.fiq-life.blogspot.com hehhhe ppoyo nye aku...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...