2.7.09

Kereta cinta la sangat!!

Sapa selalu duk drive dalam Penang area Tanjung mesti pernah terserempak dengan kereta MYVi Cinta ni.

Ceh....Cinta tahik ayam. Siries. Bagi aku, tak elok langsung keta ni. Sian kat keta ni. Kalau dia boleh bercakap, dan berlaku sumbang, pasti dia akan pukul tuan keta dia ni sampai cacat.

The moment aku nampak keta ni, aku terus berkata "Awat kalau hang buat design macam ni, hang akan dapat cinta paling sejati di dunia ka?"

Tolong la...







ps/ Cakcing kata ada lagi geng geng depa macam ni jugak design...warna pink pun ada. Serr!!

4 comments:

  1. weh dah banyak kali kot aku nampak keta ni kat tanjung. akiu igtkan keta kawin. pas tgk dekat2 baru tau mmg bukan foam hahahhaha. BURUK GILA!!

    ReplyDelete
  2. Aku tak sure laki ka pompuan yg bawak. Hg rasa?

    ReplyDelete
  3. rasenye kereta tue nak mngorat kereta kak jumies la.....hehe

    ReplyDelete
  4. kereta ni tak tau laa...sapa yang drive sebab dia tinted sampai itamm....

    shafiqq!! keta aku dah ada marka...nama dia MORA!!

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...