18.8.09

Kalau Jumie mengandung??

Kalaulah Jumie mengandung? Macam mana lah rupa dan bentuk beliau. Kepada anda yang tak abih -abih duk tanya aku, bila nak kawen dan teringin tengok aku mengandung, aku telah membuat satu photography khas yang menggunakan jurusolek effect yang diimport dari New York untuk membuat persiapan shooting ini.

Hasilnya, inilah wajah Jumie sekiranya beliau sarat mengandung anak jantan 8 bulan. Lagi sebulan nak meletop dah. Tapi aku masih nampak meletop...



ps/ takdak beza pun mengandung ka tak

7 comments:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...