31.8.09

Suprise!!

Saya amat bohsan dengan rambut panjang saya yang sungguh beralun. Actually, ada orang yang akan mara kalau saya potong rambut. Saya tau dia macam dah marah sikit. Tapi sejak saya kawan dengan beliau saya tak boleh potong pendek lagi. Tapi saya dah bosan, dan saya nak potong jugak.

Lalu pada minggu lepas, selepas membuat appointment dengan Isaac, penggunting rambut aku. Dia pun memberi aku idea untuk mempotong rambut yang bagaimana.

Saya telah membuat pembaharuan pada rambut saya. 2 kali relaxing. Potong abih. Thanks to Isaac, my penggunting rambut yang sungguh berani!!

Ini lah hasilnya, comment terbuka amatlah diharuskan.






8 comments:

  1. wahhh..
    kak jumie dgn rambot barunya..
    nampak len sgt..
    but still nice..
    :)

    ReplyDelete
  2. ala..aku suka jumie dgn rambut yg vogue dulu!!!
    still,u look cute:) but i personally prefer the previous one..

    ReplyDelete
  3. OK LER POTONGAN RAMBUT NI.. NAMPAK REMAJA SKET..

    ReplyDelete
  4. nampak muda... comel... pilihan potongan yg tepat!!

    ReplyDelete
  5. ha! nice! nampak lebih cute dan muda remaja sesuai ngan umoq! hugs

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...