4.9.09

GATHERING DSK BATCH 2002 BY CIK JUMIE SAMSUDIN

Hasil perbincangan terkini antara saya dan Puan Seri Maznida Pejo dan memandangkan ini adalah acara julung kalinya, maka tempat dan tarikh spt berikut adalah dipilih.

Sekiranya gathering ini berjaya, tempat yang lebih grand akan dirancang, so ini adalah percubaan pertama. Kehadiran dan respon positif dari semua amatlah diharapkan.

Date of Event : 11 Oktober 2009 (Ahad)

Place : Desa Waterpark, Taman Danau Kota, Kuala Lumpur

Time : 9.30 pagi until 5.00 pm

Fees : RM45 untuk dewasa dan RM35 untuk kanak2
(termasuk breakfast, lunch, games dan souvenior)
baby ketinggian dibawah 2.5 kaki tidak dikenakan bayaran (FOC)

Rakan2 budiman dan kepada yang berkenaan,

Anda adalah dipelawa untuk menyertai gathering ini (atau menurut cik jumie :WAJIB!!) pada tarikh seperti yang tersebut di atas. Maklumat spt contoh dibawah adalah diperlukan sekiranya anda berminat untuk menyertai gathering ini. Sila maklumkan pada Maznida kehadiran tuan puan dengan meninggalkan jejak aka comment anda disini untuk di update.

Contoh respon : Maznida - hadir 2 dewasa 1 kanak2.

Anda boleh email terus kepada Puan Seri Maznida di alamat berikut : azreeida@yahoo.com
Atau reply kat email dalam YAHOO GROUP kita ok.

Setelah bilangan peserta mencukupi jumlah kuato iaitu minimum 50 orang, saya akan maklumkan pada kalian dan bayaran boleh dibuat ke akaun saya setelah kehadiran melepasi jumlah minimun kuota.

Setelah itu, maklumkan kepada saya yg anda telah bank in duit tersebut. (akan dimaklumkan oleh saya daripada semasa ke semasa jumlah orang yg berminat) kemudian baru dibuat bayaran. Tarikh akhir bayaran adalah seminggu sebelum gathering di adakan.

Anda boleh bawa siapa saja.. adik ka, makcik ka, suami ka, boyfren ka, anak ka.. tak kisah.. dan takdak halangan...cuma anda amat tidak digalakkan untuk buat hal masing2 ketika event berlangsung, lepas acara tamat, hangpa nak buat apa, suka ati.. tiada halangan.. bayaran juga sama seperti di atas, souvenir akan disediakan mengikut jumlah kehadiran.

Matlamat utama gathering ini adalah untuk mengeratkan ikatan ukhwah dan untuk enjoy2!!

*** sekiranya tarikh di atas tidak sesuai dan ada cadangan lain, respon anda adalah diperlukan. dont wory, pandangan anda akan diterima atau dipertimbangkan. tetapi sila maklumkan segera, bagi tujuan pembatalan tempahan. sekian, terima kasih.


"Majulah Dunia Berkebun aka Farmville Untuk Negara"
Puan Seri Maznida Mahadi
Pengurus Jumie.com

1 comment:

 1. hehe.. update terkini
  1. maznida - 2 dewasa 1baby
  2. jumie - 2 dewasa
  3. jieja - 1 dewasa
  4. ein - 1 dewasa
  5. ajeet - reserve

  .......jom meriahkan gathering ini.....

  ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...