16.9.09

[Jom Gumuk Bersama Cik Jumie] Berbuka di Revolving, City Bayview Hotel Penang

Pada hari itu saya dan rakan-rakan telah memergi buka puasa kat Revolving Restaurant di Hotel City Bayview Penang. Aku, Jiejah, Nadea, Kema and also Amed Miziko. Jiejah la duk excited sangat. HAHAHA...dia kata tempat ni best. Tahun lepas depa mai sini. Meriah u ollls. Makan semua sedap.

So kami pun memergi la hari tu. Seronot la u olls. Sebab bila naik kat dalam Revolving tu tengok permandangan Penang di kala malam yang sungguh cantik.

Tapi food choices yang disajikan nak dibandingkan dengan harga per head macam tak berbaloi la u olls. [RM 58.20 per head]

Masakan dia biasa biasa jer. Tak banyak choice. Sorryla i tak bangun p amik amik gambar makanan dia u olls. Seganla....kat hotel kan. HAHAHA....

Nasik ada dua macam iaitu nasik tomato and nasik putih. Pastu lauk pauk yang biasa la kat hotel kan, ayam, daging, kambing, ikan, sotong...bla bla bla.

Aku suka dia punya Grilled Lamb Chop. Aku adalah peminat kambing yang setia.

Salad pun tak banyak choices. Takdak pun daun-daun mahai. Semua daun biasa biasa ja.

Tapi apa pun, kami still have fun. Perut pun kenyang jugak la.


Ada band ni dari Thailand. Sedap depa nyanyi. Tapi depa nyanyi satu session ja. Pastu depa turun sambung kat lobi.



Sapa belanja u olls? HAHAHA...Kema tolong jawab. Aku tak bersalah.

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...