3.9.09

Lagu Faveret Bulan Ini : Teruskanlah by Agnes Monica

Lagu ini sungguh menggoda hati aku untuk mendengar beberapa kali tanpa jemu (yet). Aku suka lagu ini. Kemantapan vocal Agnes Monica, melodi lagu dan juga liriknya yang simple tapi menusuk kalbu.

I olls suka sangat! Lagu ni cerita tentang luahan seorang yang tiada kefungsian sosial di samping pasangannya. Lantas, dia kini nekad untuk biarkan pasangannya itu teruskan sahaja caranya!! U go girls!!

Dengar tu semua anak anak ayam di luar sana. Kalau pasangan u olls buat kerek, u olls nyanyi la lagu ni kat depa. Biar makan dalam. Betul tak Mama Merra!!


Agnes Monica - Lirik Teruskanlah

Pernahkah kau bicara
Tapi tak di dengar
Tak di anggap
Sama sekali..

Pernahkan kau tak salah
Tapi disalahkan
Tak di beri
Kesempatan

Reff :
Kuhidup dengan siapa
Ku tak tau kau siapa
Kau kekasihku tapi
Orang lain bagiku

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau begitu

Kau tak butuh diriku
Aku patung bagimu
Cinta buta
Kebutuhan mu

ps/ Red Box dah kuak tak lagu ni rasa-rasa?

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...