8.9.09

[Personaliti Bulan Ini] Fahmy Yusoff

Bulan ini, kita akan berkenalan dengan seorang yang namanya selalu dibualkan dalam perkembangan bola sepak USM kerana kontroversi-kontroversi panas beliau. I like u olls. I olls saja la usik-usik beliau untuk difeaturekan dalam jumiejumie.blogspot.com dan beliau bersetuju. I olls terkejut sangat.

So mari kita berkenalan dengan beliau.

Biodata Ringkas
Nama : Mohd Fahmy Mohd Yusoff
Asal : Pulau Pinang

Beliau bermain bola sepak sejak di bangku sekolah rendah lagi. Kini beliau bermain untuk team futsal Penang selain daripada menjadi salah seorang pemain untuk pasukan bola sepak USM. Pemain idola beliau ialah Emmy Nesta yang bermain untuk pasukan Arsenal. Memang Arsenal adalah pasukan kegemaran beliau. So u olls MU fan kat luar sana... jangan angin angin ok. Memang menjadi cita-cita dan impian beliau untuk bermain di Emirates Stadium terletak di Holloway London yang merupakan stadium rasmi pasukan Arsenal.

Untuk pengetahuan u olls semua, actually Mr. Fahmy dah pun berkahwin, dan kini telah mempunyai seorang cahaya mata. Tapi tak kisah la, pandai-pandailah korang nak berkenalan kan. Jangan sampai mengkacau sangat rumah tangga orang ok.

I hope ramai yang sudi berkenalan dengan beliau. Untuk yang juga peminat Arsenal, nak kenalan dengan beliau dan bincang pasai bola pun boleh. I know la guys kan. Kalau pasai bola.....anak bini pun lupa.

So, this is his email / YM : arsenal_nesta@yahoo.com

Ucapan dari Fahmy untuk semua pembaca jumiejumie.blogspot.com : KEPADA SMUA PEMBACA DAN PEMINAT SETIA jumiejumie.blogspot.com TERIMALAH APA YANG DITAKDIRKAN OLEH ALLAH SWT.. SBB SEMUANYA ADALAH KETENTUAN OLEHNYA.. SEMUA YG DITAKDIRKAN ADALAH BERSEBAB..


2 comments:

  1. seb baik la aku arsenal punye big fan...hahaha~~

    ada chance la ye? wakaka~~!!

    ReplyDelete
  2. Emmy Nesta? tak penah dengaq pun pemain arsenal nama tu.. mcm pemain italy ja..hehehhh ..

    I pun penyokong tegarrr arsenal :D

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...