17.9.09

Video Clip Hari Raya Paling Meletop

Assalamualaikum u olls semua,

Hari ini i olls nak share dengan u olls semua, video clip hari raya yang paling meletop. Tak buleh tengok kat Astro Ria, HBO apatah lagi RTM.

Video ini adalah hasil karya dua saudari ku yang tercinta, Abang COCO and Azs Glenn. Thanks u olls di atas video yang menceriakan hati i olls ini.

I rasa semangat nak raya!!!

Anyway again...u olls semua....selamat menonton video ini!! I love u ollssssssss!!!




ps/ Thanks abang Coco and Azs. U guys made my day.

'Jumie...ratu kitaaa"

5 comments:

  1. mintak abang coco ngn azs p wat siaran raya ngn astro..depa la ni nak cari bakat utk raya ni..dah kurang sangat orang berbakat kat malaysia..huhu

    ReplyDelete
  2. hahaha... a'ah aiman... cantek sgt...
    tingen nk tgok concert depa la..
    hg kn jumie mmg la... lawak siot

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...