30.10.09

Hantu Lapar

U olls. Ni lagi satu pikcer fani aku jumpa. Kawan aku forward dalam email. Selalunya kalau dapat gambar hantu dalam email aku yang mula pengsan dulu, pastu bangun dari pengsan aku akan maki kawan aku siap dengan pancaran kilat dan guruh yang mendetum. Sesungguhnya aku tak suka orang mentakutkan aku.

Tapi gambar ni, memang buat aku gelak nak mampus. Semalam aku dah kongsikan dengan kengkawans di Fesbuk. So hari ni nak share dengan u olls semua kat belog pulaks. Hehehe...

ps/ Sapa gelak kuat sampai sakit dada tengok hantu ni, maknanya tulang rusuk u olls longgar. So cepat pi buat welding ok.

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...