14.10.09

The House Of Red Gincu dah buat meja pelamin sekarang ok!!

U olls. Maybe u olls tak tau ...tapi kalau u olls rajin bukak belog The House of Red Gincu run by my sister, Cakcing, u olls mesti tahu yang kami sekarang dah amik tempahan simple untuk buat meja pengantin and mini pelamin.





Untuk mereka yang berminat and tengah cari yang budget-budget punya harga untuk wedding decorations ni. Please visit our belog The House of Red Gincu for more information.

Please support us by visiting our belog The House of Red Gincu.

Ada macam-macam lagi dalam tu tau! Kalau u olls sayang kat Kak Janz....support ok!!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...