14.10.09

JANGAN LUPA SABTU INI!!

Naknak ayam,

Jangan lupa Sabtu ni open house rumah Jumie Samsudin. 2 sampai 10pm.


Mintak mahap la kalau u olls ada yang dengar berita. Tapi tak dapat invitation dari saya. Aku dengar ada ramai yang bergusap gusip " U olls pergi ke Open House Jumie.....dia ajak u...tapi dia tak ajak i la...Takkan i nak gi?"

Aiiyoo..u olls...kalau u olls datang takkan i nak halau. Lainlah kalau u olls datang dengan En. Duda dan kekasihnya Kak Tina.

Actually, saya mintak maaf sebab kadang kadang tu invitation maybe tak sampai direct kepada u olls. Yelah, i olls takdapat sponsor untuk buat invitation card and bayaran SMS dari MAXIS. Maxis and Hotlink dah abih duit sponsor sepupu aku, Kak Beyons!!

So, sebab tu lah i letak kat belog and email and also Facebook!! So u olls...please datanglah. Makanan dah ditempah...meja dah disewa....DJ pun dah tak sabar nak spin!! Kelas Kak Maria. Kalau tak cukup makanan, bak kata father i, Abang Manap " Ampa makan la rumput depan rumah aku!! " Wah...kelas my father ok!!


Sekian sahaja. Aku nak sambung prektis menyanyi ni. Nanti malam Open House. Akak nak buat Concert I Am Kak Janz!!

See u there!!

2 comments:

  1. siyes jumie, hang sgt kurus..dengkinya ahkakkk..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. insyaAllah nok kalau xdak aral melintang sampai la aku nanti..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...