2.10.09

Kurus sikit kan??

Sejak dulu lagi....aku ni sat gemuk sat kurus...sat gemok sat kuruss.....tapi apa pun aku tetap hot ok. Angkat bakul lagi. Masa bulan 6 sampai Ogos...aku ni memang kuat makan sangat. Sampai aku mewujudkan ruangan JOM GUMUK BERSAMA CIK JUMIE di mana aku memaparkan tempat tempat makan best yang aku pernah pergi.

Aku tak pernah makan nasik! Betui! Tapi selera aku mewah ok. KFC, Sushi King, western food Astaka Tanjung Bunga, tomyam, apa apa jala...yang aku rasa macam sedap dan tiba tiba aku termengidam....cepat cepat aku carik dan makan. Masa tu memang membelon la u ols....Pastu bila gi make up orang sana sini....pastinya lauk pengantin adalah hidangan khas untuk kak andam ok!!

Pastu....ni citer sedih sikit u olls. Masa tu pulak, duda i jenis yang suka paksa i olls makan tau. Kalau i olls penat balik rumah, dah malam.....tapi bila dia tau i olls tak makan lagi...dia akan paksa suruh makan...

"Sayang makan lah...nanti masuk angin, pening kepala...sakit peruttt. Dah gi makan.....," kata duda i olls dulu. Sedih u olls bila ingat balik. Dia memang sangat manjakan aku tau. Tapi ANJENG betul...bila aku ingat balik........memang dia suruh aku makan banyak sebab sabotaj nak bagi aku jadi GEMOK TAK ELOK laaaa!!!! Argh...tidak...nehi kuchi nehi!!


Sejak yang aku kena cerai u olls. Ingat tak malam kiamat Ezz kata tu...9 September 2009. Sejak tu, aku tak lalu makan tau. Aku minum air ja. Tak lalu. Nak merembeskan air mata ja aku rasa. Badan pun letih nak tidor ja. Mas tu pulak, memang kita berpuasa kut!!

Jadi u olls...setelah aku diceraikan..makan ati berulam jantung. U olls tengok la perbezaan i olls...

Sebelum ini.
(masa mekap Haslinda Hamran 9 Ogos 2009)

Sekarang
(masa mekap Nurul Waheeda 26 September 2009)


Tak tau la.....orang kata sebab rambut nampak aku kurus sikit. Tapi tak tau la...macam mana pun.

Setiap hari, aku makin sayang dan suka diri aku sendiri, sama ada gemok atau kurus.....sebab aku tau ...aku HOT!!

7 comments:

  1. suke la tgk gambaq last tu...cun gile... :)

    ReplyDelete
  2. mmg kuwus da...ermmm bgs2..makin mletop

    ReplyDelete
  3. hehe...u olls...thanks tau..tula...pas ni nak kurus lagi..bagi nampak macam kim kardesyen...baru la merembes duda aku tengok

    ReplyDelete
  4. kurus dh ang tu, nk compare ari tu aku jumpe ang time konvo..rmbut pun meletopzz..hang mmg sempoi la jumie oii...rindu kat ang...

    ReplyDelete
  5. btoi la jumie, nmpak kuruih skit!!! muka kecut dah!! alaa...kmona pon takmau mkn nasi la jugak :(

    ReplyDelete
  6. btol3..
    kak jumie mmg dh kurus sket bnding yg gambo di atas tu..
    bkn pasai rambut..
    kita pn nk kurus jugakz la..
    hehheheheh..
    (tp mcm x blh2 ni..adoiyaiii..help3..)

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...