3.11.09

Aku Bakal Bergelar NENDA ??

Aku rasa macam baru semalam aku duk susukan baby baby TUCING aku ni. Ini gambar Lisa. The nottiest of all. Ni masa dia baru dalam 3 minggu kut. Cumels jer. Tengah minum botol susu. Korang kalau ingat, baca belog aku kat sini.


U olls. Now, baby baby tucing aku dah besar. Dah jadi anak dara dah pun. Tapi aku rasa dah tak dara dah. Sebab, kalau dulu malam-malam jer mesti naik atas katil aku. And tidur dengan aku. Kalau aku dah tidur dulu, dia lompat atas aku and gigit tangan aku sampai aku bangun untuk urut badan dia sampai dia tidur. Lisa ni dia manja sikit, tak macam Anis. Anis macam selamber jer. Dia buat kerja dia sendiri. Dia nak tidor kalau dia tidur dulu tak heran kat sapa pun.

Okay u olls. Nak dijadikan cerita, sekarang ni i olls saspek. Lisa dah mengandung. Tengok la gambar perut dia ni. Tengok macam gemok lagi macam jer. Makan pun banyak!!

Aduhs.....nanti nak kena bawak p check up dulu. Apa - apa aku citer kat ampa ok.


ps/ Dah sekarang Kak Janz kena jadi Nenda Janz!!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...