4.11.09

Cik Nas Goon ubah Imej!!

Assalamualaikum warahmatullah hi wabarakatuh. Hari ini kena warak sini, sebab aku nak menceritakan suatu khabar berita gembira daripada seorang sahabat aku yang telah menukar imej beliau.

U olls. Memang aku sangatlah happy dan teruja. My friend, Cik Nas Goon yang sangat hotness macam Jessica Alba yang dulu suka sangat pakai skinny jeans and baju nampak ketiak, telah pun mempakai tudung sekarang. Alhamdulillah, dia kini secara ofisyel telah menjadi "Cakcing Junior!!"

Mula-mula i olls tak tau. Then, kawan-kawan aku telah mengYM aku di kala di tempat kerja. "Go check Shanaz FB now!!!"

Alangkah sejuk hati aku apabila terpandang wanita ini dan kekasih barunya bertudung.

Bila ditanya, adakah kekasih barunya yang menjadi pendorong utama kepada perubahan baru ini. Dia mengkata "Oh....kekasih saya hanya pelakon tambahan dalam kisah ini. Ini semua niat i olls sendiri," Alhamdulillah. Sejuk ati ibunya, Kak Laili ok!!

So, inilah gambar we olls. First time ketemu Cik Nas Goon kat tempat makan kegemaran Kak Janz! Sushi King!!



Ketibaan Cik Nas Goon!!

U olls...akak terharu!!


Pose lawak Jumie and Shanaz "Say..shoyuuuu...."

Niena Booboo and Cakcing the chopstick girls. Depa ni, nasib baik kat Sushi King. Aku kamceng dengan manager dia kat sini, sebab seminggu sekali mai makan. Kalau lah depa still kat sekolah, mesti Mak Noni, Penyelia Petang nanti pangge depa naik atas pentas masa perhimpunan! HAHAHAH...dulu Beeta and Yatie kena!!
Pastu pose pose kat bawah ni, tak kena mengena langsung. Dibawakan oleh KAKBERRI!!






ps/ Alhamdulillah Shanaz dah pakai tudung. Satu langkah kebaikan sama macam seribu langkah ke arah kebaikan. Bila lah Kak Janz nak melangkah langkah ini?

2 comments:

  1. hehehe sekali lagi i menjadi tupik di blog kak janz..
    pertama sekali utk mengelak kekeliruan, kekasih saya tidak memakai tudung bersama2 saya. hihihi
    selain itu kak janz juga boleh mengsponsor busana muslimah kepada beta. huahuahua :P

    ReplyDelete
  2. apsal neina gedik sgt?hahaha..rendu plak ngan makcik tu...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...