5.11.09

Finalist Anak Hikan Tersantek sepanjang Kenduri Nox Zoeysabella

U olls. Minggu lepas maka selesailah wedding Nox Zoeysabella and Ano Mahathir. Sangat wedding of the year, walaupun majlis tidak semeriah perkahwinan Yang Dipertuan Agung, tapi yang penting sangat meriah ok! Ultromen Jahat pun datang u olls. Siap main jerit-jerit pas tepung tawar. KAH KAH KAH. Tulah akibatnya orang yang suka membomohkan orang lain semata-mata untuk memuaskan rasa hasad dengki!!

So, anak-anak ayam semua. Sapa yang attend the wedding and nak all of these pictures. Sila datang my office [Building C06- Pejab...at Timbalan Dekan]. Akak ada kat office 9-5pm. Ada lebih kurang 3 ribu keping gambar ampa semua ok. Gila penuh hardisc aku.

Dalam FB ni. Akak letak picture yang latops jer la. Yang penting muka akak jer la lebih kan?

Tetapi, sebagai memeriahkan petang hari kita di pejabat yang sungguh bosan ini. Maka aku nak share dengan u olls semua Finalist Anak Hikan Tersantek bagi 2009 yang menjadi simpanan akak bagi tahun ni. Actually, banyak lagi dalam akuarium aku nih. Tapi, yang ni semua memang untuk display!! Siap oksigen lagi ok!

1. Hadi Yazid. Asal Perak. Minat yang amat mendalam kepada lentukan pinggang akak. Its ok, Hadi. Nanti akak akan latih hang sampai buleh buat macam akak ok?
2. Ini bukan anak hikan, dia more kepada anak buaya. Tapi ikut size, memang sangat buaya ok. Nama dia Ben Yahya. Singgel lagi nih. Kegemaran beliau, berbincang soal ilmiah. Katanya bakal akademia kat PP Soc Sc. Kelas Kak Maria!!
3. Ini paling aku sayang. Entah macam mana, baju pun buleh tersama colour ni. Ramai yang salah sangka kami pasangan kelamin. Kelas Kak Maria! Nama beliau Mohd. Fadzil Ramalai.
4. Ini adalah anak ikan aku yang paling keding. Tak tau la mana isi dia pi semua. Padahal aku dah bagi cukup makan. Nama dia Rahman Aziz. Asal Kedah. Hobi, menanam padi. Kata orang Kedah kan???
5. Ini anak hikan yang paling pleboi!! Pleboi kah?? Jangan over-over ok! Nanti ibu murka ok! Nama Rusdi Redxa. Sukarelawan Petrosains.

6. Yang ini!!!!!!!!!!!!!!!!
Haaaa...Yang ni u olls jangan kacauuuu!! Ini anak hikan paling mahal akak paling sayang gila gila kat dia. Nama dia? Awat ampa nak tau? Sibuk!!! Kendu tak? Erm.....apa pun. Nok Zoeysabella, sudi tak hang terima aku jadi adik ipar mu!! (gambar ni macam sangat datin and anak ikan kan??!! Tapi i olls bukan Datin. I olls bangsawan jer)
ps/ Sekian, nama -nama yang dinyatakan adalah seperti yang tertera pada Facebook mereka ini. Happy memancing !!!

2 comments:

  1. vote for anak hikan no.1...
    jambuuuuuuu...
    lalalalalala

    ReplyDelete
  2. hat no.6 saaaaaaaaaaaangatlah kendu...
    suker ati la nk kacau gak...
    lalalalalalal

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...