30.11.09

HIMPUNAN KOMEN BANGANG - Sapa la lelaki gay ini? HAHAHHA

U olls.  Mulai hari ini,  i olls akan published komen-komen bangang daripada maknusia bodo yang bangang.  Inilah jenis manusia yang membuatkan dunia tak aman.  Pulas telinga sembunyi tangan.  Kalau u olls rasa nak maki akak,  cuba lah tunjukkan muka,  gambar,  email,  alamat tinggal,  lokasi dan sebagainya.

Bukan i olls nak menggalakkan pergaduhan sesama manusia.  Tapi kalau u olls nak carik pasai,  carik pasai la secara habis-habisan.  Kalau setakat komen tapi tak letak link diri sendiri,  PONDAN and PONEN kawan-kawan aku lagi kuat and berani dari u olls ok.

xoxoxoxoxoxoxoxo

[Jumie Samsudin] New comment on KEPUTUSAN PERTANDINGAN HEADER BELOG JUMIE SAMSUDIN.......

From:    Anonymous
To:    jumie_samsudin@yahoo.com   

Anonymous has left a new comment on your post "KEPUTUSAN PERTANDINGAN HEADER BELOG JUMIE SAMSUDIN...":

poyo je ko nih..
bajet cantek..
tolong laa sedar diri..
patut laa ko janda.. mulut longkang busuknye..
tak de laki tahan!!

mr hot

Publish this comment.

Reject this comment.

Moderate comments for this blog.


xoxoxoxoxoxoxoxox

Terima kasih ye Mr.  Hot.  Sah-sah la u olls ni PLU kan?  Bottom kan?  Tengok ayat pun tau.  Salam takziah la,  kalau u olls cekcur tak laku minggu ini.  Cuba lagi minggu depan ok.  Da.....

8 comments:

  1. haaahahahahaha~~~

    anon2 memang camtu...
    dah la tak berani nak letak nama...blog pun takdak kot...pastu nak perhatian...mula la terjah blog orang...

    ReplyDelete
  2. bior lantak diorg tu beb,jgn d lyn org bodo mcm tu.teruskn pjuangan babeh!

    ReplyDelete
  3. aiyoo aku tumpang geram kot...mulut dia tuh yg longkang ni......

    ReplyDelete
  4. Tula...depa nak sangat kita publish kan? So kita publish kat depan terus. Akak tak kisah.

    Ajeeb : Haruskah kita menfitnah perkara ini atas nama Kak Tina atau mana-mana musuh akak yang berbangsa Pukaki ini? AHHAHAHA

    ReplyDelete
  5. wakakaka.. owang mana tah la xdak pasai sakit atiiii :P

    ReplyDelete
  6. yang penting jumie oii.kompem mmg ponen kot..
    bahasa dia mcm hadek2 sgt..
    dia xtaw kita nie keturunan
    bangsa-awan~~~skali tgk dah taw..
    hahaha..!!! but nice try...
    mr hottie gurly..!!!

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...