2.11.09

Piknik bersama Anak-anak Ungka di Pantai Belakang Hotel Paradise -KOTORLAH LAUT PENANG!!

U olls!! Haritu, aku bosan di hari Sabtu yang indah. Aku pun ajak la Cakcing dan kawan-kawna baiknyer iaitu Araput and Fiefah untuk memergi mandi ke tepi laut. Waktu tu dah agak lewat petang. Kami pun malas nak drive ke laut yang lebih jauh. So just memergi kat laut di belakang HOTEL PARADISE.

Alangkah terkejutnya kami bila mentengok laut Penang sangat kotor u olls. Tak sudi aku memandi di situ.

So, kami pun just lepak bermakan-makan dan bergosip. Bila dah Maghrib maka kami pun balik.

Sekian, itu jer nak citer. Yang lain tu...saja nak menunjuk picture hots Kak Janz memakai hotpens sambil mempamerkan line-line selulit dan rekahan kulit yang ketara.

Ada aku kesah!!??? Tak nak tengok BLAHHHH!!!

Main ligan-ligan and pose pose dengan anak-anak ayam ku!!



Sessi makan! Araput minum ayak macam lahap!!




Gadis ayu ini posing manja-manja di atas hamparan kain batik ok! Sambil melihat Araput membuat rembesan hati buat pertama kali!


"U olls...akak tengah busy ni...akak tak buleh nak pergi party tu. Aha. Kim salam jer kat Kim Kardashian. Aha....yeee..yeee," jawab Kak Janz kepada pemberita dari E News!!

POSE MANJA KAK JANZ dengan KakBerry.




Pemandangan yang sungguh santek!!

1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...