17.11.09

Senarai Lagu Karaoke Kesukaan Jumie Samsudin

U olls! Semua orang tau aku suka nyanyikan? So, berkaraoke adalah acara rekreasi yang paling i olls sukai. Kalau ada kelapangan dan ingin berlepak bersama kawan-kawan, KARAOKE adalah tempat yang paling i olls suka.
Dari kiri : Abang BODYGUARD, Kak Janz dan Ajeeb.
Kalau turun KL, pastinya aku and Dayang-Dayang ku akan mengadakan latihan mini concert kami di sekitar kawasan libur ibu kota Kuala Lumpur. So, u oll semua. Siriesly, kalau u olls nak ajak aku merembes di hujung minggu. Ajak la i KARAOKE, pasti aku akan terang hati nak ikut.


Kelas anak ayam aku, mai karaoke pakai baju Melayu ok!!

Tapi ikut tahap kandungan gula dalam badan ketika itulah. Kalau kadar gula rendah. Sorrylah...aku mesti nak sambung tidur ja. Kurik Kundi, jangan mara ok!! Jadi sebagai panduan dan perkongsian dengan u olls semua, berikut adalah senarai lagu karaoke yang saya suka mengikut kategori yang berkenaan.
Aiiiiyooo......KAK JANZ!! Masa ni masih lagi isteri En. Duda. Mak aiii....tombamnyoooooo!!! Berlobang kusyen kalau duduk! Masa ni, i was nearly 90kg. AHAHAHHAHA

KATEGORI PILIHAN LAGU BALADA
  1. Sembilu - Ella

  2. Hanya Di Mercu - Ayu

  3. Janji Manismu - Aishah

  4. How Could An Angel Break My Heart - Toni Braxton

  5. Anggapan Mu - Ziana Zain

  6. Samar Bayangan - Nike Astria

  7. Teringin - Shima

  8. Berhenti Berharap - Sheila on 7

  9. Ceritera Cinta - Jacklyn Victor and Fabio Rio

  10. Penawar Semalu - Ziana Zain

Dua orang ni, aku suka sangat karaoke dengan depa. Sebab depa sangat CUTE!! And mempunyai taste pilihan lagu yang mengena dengan selera hati Kak Janz.

KATEGORI PILIHAN LAGU ETNIK KREATIF
  1. Nirmala - Dato' Siti Nurhaliza

  2. Senggol-senggolan, Cubit-Cubitan - Mas Idayu

  3. Kocok-kocok - Inul Darustita

  4. Tinting - Noraniza Idris

  5. Kopi Dangdut

  6. Selangit - Mas Idayu

  7. Aduh Buyung

  8. Mas Joko

  9. Kuda Lumping

  10. Kaparinyo - Siti Nurhaliza


    Dari kiri : Kak Janz, Rusdi Redxa and Shah. Dengan Rusdi aku paling suka nyanyi lagu Cerita Cinta sebab dia sangat terror buat suara key tinggi key rendah. HUHUH. Dan Shah pula mempunyai lenggok suara RnB yang sangat lembut. Mengkalahkan wanita. Paling best nyanyi lagu Mariah Carey and Boys II Men - One Sweet Day. Dua anak ayam aku ni, suara depa!! PERGHH...Aku makan hati ok!!!


KATEGORI PILIHAN LAGU POP ROCK
  1. Aku Jumie - Jumie

  2. Tiada Lojika - Agnes Monica

  3. Pudar - Rossa

  4. Halo - Beyonce

  5. Dialah Di Hati - Dato Siti Nurhaliza

  6. Dont Speak - No Doubt

  7. No One - Alicia Keys

  8. Baby Boy - Beyonce

  9. Kalis Rindu - Elyana

  10. Bagaikan Puteri - Farra


Ini adalah gambar aksi kami bertiga berkaraoke lagi. Yang cumels sangat sebab aku tengah menari lagu Bagaikan Puteri. HAHAHAHAHA. Verver bangsawan sangat. Thanks En. Dugong. Dia la amik gambar aku ni.

Cewahh...siap senget-senget tutup mata!! AHAHAHAH
Melompat ke LANGIT u olls!!
Sekian sahaja....selamat berkaraoke u olls!

4 comments:

  1. meletupps...suker2...nnt karouk lagi tau kak JANZZZZZZZZZZZZZ

    ReplyDelete
  2. jumie aku suka hang nyanyi laguk tinting....

    sebab time tue aku leh bukak langkah.. hehhe

    1 2 3 tap...

    ReplyDelete
  3. semua key tinggi nih...x brani nak ajak u compete..sure siang2 i dah kalah..huhu

    ReplyDelete
  4. itu baju nichi kan? wah... sbb dh tgk jumie berani pakai... cheq pun nak p beli satu la...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...