24.12.09

MODERATOR FAN PAGE JUMIE!!

U olls.  Tau kan aku ada Fan Page Jumie Samsudin kat Facebook.  Gedik kan?  Actually sapa pun boleh buat.  Tak semestinya hang betui-betui artist. Kueh karipap pun ada FAN PAGE dia sendiri ok.  KELAS KAK MARIA.  Aku pun of course lah dah jadi peminat KARIPAP di Fan Page.

Actually,  aku saja la buat Fan Page ini sebagai satu langkah mendapat publisiti murahan sebagai seorang belogger yang gila glamor.  Tapi disebalik niat itu,  ada jugak niat ikhlas yang terselindung iaitu ingin mewujudkan satu laman bebas dan independent kepada semua pembaca belog Jumie Samsudin yang ada Facebook untuk sama-sama discuss,  bincang,  lawan komen,  bagi idea dan macam-macam lagi.  Pendek kata...MEMERIAH U OLLSkan belog akak lagi!! KELAS KAK MARIA!!

So far dah ada lebih kurang 600 fans u olls.  Antara FANS VIP yang sudi menjadi FANS Jumie Samsudin adalah nama-nama seperti Dato' Prof. Jamaludin Mohaiadin (Bekas TNC HEPP USM),   Pemuda dan Puteri  Umno Bahagian Jelutong,   Hassan Abu Bakar,   Jameela Dato Yasin a.k.a Kak Senduk (MY IDOLA),  Sasha Saidin (AHLI KUMPULAN ELITE) dan Ayangkamell Ibrahim (MY FEVERET MAKE UP ARTIST).

So u olls bila nak jadi fans akak pulak?  Sapa yang belum jadi lagi,  silakah mengclik sini  :




Jadi,  oleh itu,  maka demikian,  saya ingin menjemput.  Sapa nak jadi admin.  Please contact me okay.  MUAH!!

Mari kita sama-sama meriahkan Belog Jumie Samsudin.

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...