13.12.09

PRESS RELEASE RASMI : Kak Janz and En. Khafi is officially an item

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Dengan segala hormatnya,  dimaklumkan kepada semua rakan-rakan,  para sahabat,  ibu-ibu,  bapak-bapak dan semua yang ada di sini bahawa saya dan En.  Khafi is officialy an item.  Tetapi status 'an item' ini akan dikira KIV sehingga tibanya pengumuman tarikh rasmi yang dipersetujui kedua-dua pihak keluarga bangsawan dari Penang dan Johor.



Inilah pose istimewa untuk semua pembaca setia belog Jumie Samsudin yang merupakan tunjang utama kekuatan Kak Janz hari ini.  Tanpa u olls semua,  pastinya saya tidak akan menjadi siapa diri saya hari ini.  Hanya Allah yang dapat membalas jasa kalian semua.  Semangat,  nasihat,  kritikan membina dan segala sokongan yang u olls berikan kepada i olls selama ini amatlah bermakna dan tidak dapat diluahkan dengan kata-kata.  Sehingga i olls pun tiba-tiba menulis dengan sungguh skema sekali. 

Thanks to my bro and sisters  Cakcing, Taq and Rusdi,  Noks,  Zulia and Aleesa,  Ina Bubu,  Junesempoi,  Betty Yon,  Mama Regina,  Cik Rai,  Mama Mertua,  Abang Kudus,  Joe Fezzul,  Dr.  Affandy,  Abang Coco USM,  Aida and Syakila Bendahari USM,  Jannah,  Ros Pusat Racun,  Puan Sri Norizah a.k.a Kak San,  Ajeeb and Izz my beautiful dayang,  my BFF Pieja a.k.a Kak Ketty,  Mak Janz Faridah,  hantu raya ku Roselina Bullock dan Kak Gamz and Asmaa Kak Cicer...semua semuanya.  Aku duk ingat lagi ada ramai lagi.  Nak tulis kat sini semua,  confirm tak cukup satu belog.  Kena bukak belog baru.  Kalau ada nama u olls i tak tulis,  jangan la majuk.  U olls just comment jer kat sini and akak sedia menerima maki-makian dari u olls.  Haruslah,  hati tengah merembes gembira ni kan?  U olls maki 4 hari 4 malam pun akak tak kisah.  Tengah mood swing cintan cintun ni u olls!!! Muka pun glowing sebab hormon wanita merembes dengan banyaknya di dalam hati ku ini.  KELAS KAK MARIA.

Bak kata pepatah,  satu langkah kita ke arah kebaikan bak 1000 langkah kita mendekati Nya.  Semoga langkah yang disulami niat yang baik ini akan membawa keberkatan untuk kita semua dan dipermudahkan segala tugas dan perancangan. 

Nantikan pengumuman tarikh dari kami.  Susah betui la.  Tahun depan ramai pulak duk berebut tarikh.  Kami tak mau la gelojoh sangat kan.  Bagi ampa semua pi dulu laa....we ollskena last sekali.  Baru MERIAH U OLLS!


Salam sayang dari Jumie Samsudin.

I AM STILL KAK JANZ (sebab Kak Janz still the hottest DIVA dibelakang Jumie Samsudin).

ps/    Lim Guang Eng dijangka akan mengumumkan CUTI PERISTIWA untuk Penang pada tarikh persandingan wanita paling PANAS DAN HOT di Penang ini dengan lelaki pilihannya.  Cuti ini untuk semua pekerja di sektor swasta dan kerajaan dan jugak semua butik-butik pengantin di Penang. 

9 comments:

  1. aku kat kuala selangor pun nak ajak kak syima buat cuti peristiwa jugak la camni...huhu...boleh dak rasa2?

    ReplyDelete
  2. aku kat kuala selangor pun nak ajak kak syima buat cuti peristiwa jugak la camni...huhu...boleh dak rasa2?

    ReplyDelete
  3. penang vs johor ke???alamak lg satu versi cinta utara selatan slps i n adam hihi gerek seh......i luv it hihi

    ReplyDelete
  4. AKHIRNYA UOL...HUHUHU..APER2 PON SABAR DAN TABAH OK..JIKA ADA UJIAN YG MENIMPA LAGI DIKEMUDIAN HARI..TAHNIAHHHHH

    ReplyDelete
  5. Kelassss!!
    Apa pun i patah ati tgok itu En Khafi landing baeekk atas uols!

    ReplyDelete
  6. terima kasih u olls semua. sabtu dan ahad ini lah kami akan selebrate. satu tahun :)

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...