19.1.10

Awas!! Lelaki gila seks kat Facebook.

U olls.  Ada satu lelaki gila seks kat Facebook kacau i olls.  Korang ajak betui la.  Nama dia  Axrozona Axrozs.  Dia tak add i olls.  Dia msg i olls.  Mula-mula i olls check message dia pakai Kak Berry,  so memang tak nampak la link gambak dia antak kat message tu. 




Dia tanya,  suka tak tengok ni?

I olls reply la,  tengok apa u olls?

Pastu,  bila i olls bukak kat PC.  Korang ajak betui.  Dia bagi gambak k*te.  Memang bodo anak haram betui la sapa yang takdak akai ni.  Buat Facebook pastu masuk kat orang kacau macam ni.  I olls dah capture gambak page dia,  dan if u olls boleh tengok screen message yang i olls cita tadi. 




U olls, orang macam ni actually i olls tak tau jantina dia.  Mungkin laki,  mungkin perempuan.  Mungkin jugak gak,  atau dia pondan.  Mungkin muda.  Mungkin tua.  Tapi apa pun,  bagi Kak Janz dia ini bukanlah manusia.  Dia ni anjing. 


Sekian,  please take care semua okay.  Please beware of this creature named Axrozona Axrozs.

6 comments:

  1. kojaq!!! budak axrozona na ni mau hantaq dok utan amazon ja...nama pun dkt2 dh..

    ReplyDelete
  2. huuu...sangat2 menakotkan ye..thnx for info...ngee^^

    ReplyDelete
  3. Adik...ada banyak lagi yang suka menggetis di Facebook ya menyamar jadi macammacam orang.

    ReplyDelete
  4. ingin gua kongsi sesuatu..ini adalah scam berdasarkan color kulit alat sulit..ok let me get this straight..color k*te mamat tu lain antara gambar 1 dan 2..gambar muka pon mungkin orang luar..philipina maybe..

    so ekceli well, mungkin dia nak lu bukak lupunya pastu post..that;s the main idea..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...