12.1.10

Hantu AJL 24?

U olls,  depa kata depa nampak hantu kat atas bumbung stadium masa AJL 24.  Betul ka?  Ampa mai la tengok.  Sorry la,  till now tak dapat buat ulasan lagi.  Bukan ulasan apa,  kan kita dah tau sapa menang sapa tak menang.  Tapi biasalah,  i olls dah siap amik nota okay.  Sapa punya fesyen huduh,  suara sapa pelik,  suara sapa sedap.  Saja suka suki. 

Anyway,  depa duk heboh kata pada malam AJL tu ramai nampak kelibat 'hantu' atas bumbung Stadium Bukit Jalil?  Betui ka?  Patutlah Kak Janz demam sejak malam tu,  sampai hari ini.  Sampai hari Senayan tak buleh bangun nak pergi kerja. 



Pastu ada jugak yang mengulas kata bentuk pentas AJL ada unsur-unsur masonic (unsur-unsur Freemason.  Apa dia ampa tak tau Freemason?  Ha...tu lah tengok lagi Astro Ria banyak sangat!!!)

So this are some of the link related to the story.  U olls bukak lah dan let's share pendapat.  Akak suka la topik mistik-mistik ni.  Hantu kesukaan Kak Janz ialah Ratu Solowangi.  POM POM U olls!!

List of links related about this thw stories




Jadilah pembaca yang bijak.  Sekian.  Wasalam.

3 comments:

  1. kak jan..aku ada kat AJL tu...
    yg seram kat parking jela kan...
    atas bumbung tu takde la plak..
    hahahahah

    ReplyDelete
  2. tu la.. ramai sangat dok heboh.. depa tak tengok, depa dok buat mcm2 la spekulasi.. aku nampak menda tu jumie.. mula mula tu cam biasa ja.. ingat penari faizal tahir.. tapi semacam nya berjubah.. pastu tetiba hilang, naik meremang bulu roma.. aku dok sebelah klubbkid.. dia yg tunjuk kat aku..

    ReplyDelete
  3. hahahahaha
    lawak siol
    aku yang lepas kan penari tu(Maya)
    hahahha
    tak nampak pulak hantu bungkus tu
    cis,cis,cis
    lawak2

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...