13.1.10

Himpunan Komen Bangang | U are rubbish!

U olls.  Suatu hari yang mulia,  aku telah mendapat komen dari seseorang yang tidak mahu menunjukkan identitinya.  Biasalah,  orang kita ni.  Pandai cakap ja.  Tapi tak berani nak bertanggungjawab.  Bak peribahasa Melayu,  baling batu sembunyi tangan.  Karam Singh Walia pun tau peribahasa tu.

Anonymous has left a new comment on your post "Kak Janz Mabok Purple":

Hello there.  Sorry to say your blog is rubbish same like u.

Publish this comment.

Reject this comment.

Moderate comments for this blog.

Kepada u olls yang menulis komen ini.  Terima kasih kerana sudi bersusah payah mengklik ikon comment dan menulis komen ini.  Saya ucapkan selamat maju jaya kepada u olls dalam cara kehidupan yang u olls pilih.  Sekian, amin.

ps/  Lebih baik jadi sampah.  Bahan buangan yang boleh dikitar semula.  POM POM U OLLS!!  U olls anjing sentuh kena samak okay!!

4 comments:

  1. alooooorr....nk komen x mau menonjol...penakut ar tuh. dia jels dgn ang tuh noksss....sbb ang dikelilingi dengan ramaaaaaaaaaaaaaaaiiii kawan! and i'm one of ur friend yg ttp akan sokong ang. :)

    ReplyDelete
  2. kalo dia berani...mesti expose nama kan? wahaha...dia pun sama 2x5 sampah...ehehe...

    ReplyDelete
  3. bila orang meningkat naik dan berjaya mmg ramai musuh2 dalam selimut..

    relax je arrr...

    ReplyDelete
  4. Izah mama besan : Thanks u olls. Allah saja yang balas jasa u olls semua. Tampa ampa semua siries aku rasa aku dah lama duk kat dalam alam barzakh.

    Bukan nama sebenar : Habis nama hang apa? Betul dear.....aku tak kisah la dia sampah ke apa. tapi apa dia buat is not nice.

    Kak Syima : Ya....u olls dulu pun ada ramai pengikut lalat kan?

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...