20.1.10

Iklan Belog JS | Ieza Shaz - Make Up Reveals D Beauty Within..Try Me!!

Salam u olls.  Apa habak?  Hari ini i olls nak  share dengan u olls semua iaitu satu blog make up service dari seorang kenalan yang i olls kenal dah lama.  Dulu akak ini adalah pengikut Personal Make Up by Jumie Samsudin.  Kira lebih kurang tahun 2008 gitu,  pastu jodoh yang kuat,  masa i olls amik course kat Nurul Shukor,  akak ini pun ada bersama.  So,  kami ni kire class mate lah.
Beliau yang saya maksudkan ialah Ieza Shaz.



Beliau mempunyai minat yang mendalam dalam bidang persolekan.  Kalau bersembang dengan beliau pasai barang make up.  Memang i olls akan diam dan dengar saja.  I olls belajar banyak dari dia.  So now,  beliau dah ada blog sendiri yang memaparkan hasil seni beliau dalam bidang persolekan itu. 




Inilah blog beliau.  Mari kita mentengok dan menjadi follower beliau.  Untuk melayari laman blog Ieza Shaz Make Up,  please click here  :  Ieza Shaz - Make Up Reveals D Beauty Within..Try Me!!


Sekiranya u olls berminat,  dan malas nak click -click sana sini.  U olls boleh terus contact beliau,  ini adalah maklumatnya. 



ps/  Good luck Kak Ieza from us kat THO Red Gincu!!

2 comments:

  1. The secret of every succes is always steady to catch the opportunity when it appears

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...