18.1.10

Kawan Kak Janz tanam Cactus Ajaib

I olls ada lah seorang kawan ni.  Nama dia Liz.  Dia sangat cumels.  Hobi dia adalah melancong.  Tengok Facebook dia,  ada jer destinasi baru dia mengepi dengan adik - adik dia tu.  Melaka la.  Cameron la.  Sabah la.  Zeles tau.  

Dia asal Kedah.  Tapi kereja kat Alamanda.  HEHEHEHE.  Dah lama i olls kenal dia,  tak sangka pulak dia mempunyai satu hobi yang sangat unik.  Iaitu mentanam pokok-pokok.  Wah....akak sungguh bangga ok.  Sebab selalunya hobi itu bukanlah favorite untuk wanita muda dan hotz macam we olls semua kan?  Selalu yang suka tanam-tanam pokok ni adalah orang - orang  yang tau main internet kan? HAHAHA...marah Dr.  Sal baca statement i olls.  Dia suka main internet dan antara pemain MAFIA WARS yang handal.  Tetapi pada masa yang sama,  beliau memang suka mentanam pokok-pokokkan di rumah beliau.

So berbalik kepada Liz Sahak,  kawan i olls tadi.  Inilah gambar dia masa dia mengepi Pameran Bunga.  Over tau dia ni.  Suka buat suci-suci pi tengok pameran macam ni.


So,  baru-baru ini dia telah menanam satu spisis kektes yang sangat pelik dan unik.  Dia share dengan we olls semua kat Facebook.  So i olls pun letak kat belog i olls ini.



U olls berminat nak tau macam mana dia tanam spisis ini?  Apa dia?  U olls nak komersialkan?  Okay.  Sila add beliau kat sini  :  Liz Sahak on Facebook.


 
ps/  Aku tunaikan janji aku Liz!  AHAHAHAHA.  Jangan marah aku!!!

1 comment:

  1. kaktus ni lucah lah.. hehehehe.. jgn marah ya kak janz!! hehehe

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...