15.1.10

Mampukah anda melawan lelaki POM POM ini?

Persoalan ini telah diajukan oleh sahabat pena ku,  Cek Lala  :  Sentappp Beyonce ok!! Lari keliling padang nanges nanges!!  Diva hot Jumie... boleh lawan kah?? 



U olls rasa dia dengan akak sapa VOUGE lagi?  HAHAHAHAHAH

Ya  Allah,  aku berdoa agar mereka semua mengkata aku lebih VOUGE dari lelaki POM POM ini.  Amin.

ps/  Kalau nak tunggu badan aku jadi macam badan Beyonce,  sampai bila aku boleh pakai baju macam ni kan?  Kan?

7 comments:

  1. haaakk! pecah perot tgk POMPOM inis...hahaha....kakjumie lagi vogue okehh!! ahahhahaa...

    ReplyDelete
  2. fuh meletop ah jantanzz ni...tp x tahan tuhhh...body still ada muscle tp tataaaappp pakai heels :D

    ReplyDelete
  3. geli...geliiiii...badan2 taf2 posing takleh blah...kalo si eja dengan makyong nampak ni...harus la muntah hijau-biru-kuning...

    ReplyDelete
  4. vogue habis....
    misti die rase die la yang paling lawa di abad ini...hihi

    ReplyDelete
  5. hahahhaha... kellllllassssss Diva hot jumie!!!

    ReplyDelete
  6. hahaha..!!!
    aku rasa dia nie minat giler ngan kasot TUMIT TINNGI..
    buat dia rasa tinggi kot..!!!
    hahah..!!!
    tapi dia ada taste gak..kasot2 dia santek uolss..
    tp bila dia pakai..dah tak santek dahh..!!
    jadi mcm pokok jati tumbuh dlm pasu bunga...
    hahaha..!!!

    hang jgn takot jumie..uolss tak kan kalaH ngan dia sebab aku tau..
    uolss penah pakai kasot lagi tinggi dan santek dari nie kan..??

    Nak shopping heels nanti panggil aku k..

    hahaha..!!
    Kelas Kak Maria..!!!

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...